Férfi intim Gyantázás

A Lilaakác Gyantaszalonokban szeretettel várjuk férfi vendégeinket is teljes test gyantázásra. Szalonjainkban intim gyantázást is vállalunk, számos férfi vendégünk igényli az intim testrészek szőrtelenítését a jól ápoltság érdekében. 

A gyantázást férfi intim kozmetikában nagy tapasztalattal rendelkező kozmetikusaink végzik igényes és meghitt környezetben. Szakértelmük és empatikus hozzáállásuk biztosítja, hogy a kezelés a legkevésbé zavarba ejtő vagy kellemetlen legyen Számodra. 

Férfi intim gyantázás szolgáltatásunkat az Alkotás utcai és Gazdagréti szalonunkban veheted igénybe, előzetes online vagy telefonon történő bejelentkezéssel.

 

 

Hogyan zajlik a férfi intim gyantázás?

N

Frissen tisztálkodva érkezz, de biztosítunk számodra intim törlőkendőt is, hogy frissíthesd magad

N

Ha korábban borotvával szőrtelenítettél az intim területeken, várd meg még legalább 1 cm-re nő a szőrzet, ekkor tudunk sima és tartós eredményt elérni

N

Miután levetkőztél a kezelendő testfelületet fertőtlenítjük és gyantázás előtti géllel előkészítjük.

N

A gyantázást cukorpasztával végezzük, amely a legkíméletesebb az intim testtájék érzékeny bőréhez.

N

A gyantázás után a bőrt nyugtató krémmel, géllel ápoljuk.

További tudnivalók 

Ha teljes meztelenség kellemetlen számodra, kozmetikusunk kezelés idejére speciális papír alsóneműt biztosít Számodra.

Nem fájdalom mentes, de gyors és precíz munkát végzünk, ha okoz is fájdalmat, ígérjük nem fog sokáig tartani

Probléma-e az erekció? Nem, előfordul, semmi gond nincs vele. Intim gyantázás közben ez tényleg megtörténhet, de az intimkozmetikus fel van készülve erre az esetre is, és az esetek többségében pár perc alatt elmúlik.

Mi történik, ha közben meggondolom magam?Semmi gond, ha kezelés Számodra rosszabb, mint gondoltad, akkor befejezzük. De tudnod kell ez esetben is a teljes összeget kérjük el. A gondolat fel szokott merülni kérdés formájában, de ilyen még nem történt.