HOGYAN ÉRKEZZ INTIM GYANTÁRA …?

2019. dec. 15.

Ha intim gyantára jössz:

Húzz kényelmes pamut alsónemű. A pamut bőrbarát, elvezeti az izzadtságot, nem irritálja a bőrt; hagyja lélegezni. Mindemellett puha és kényelmes. Csipke,dekoratív, műszálas fehérneműket és tangát nem javaslunk, mert kidörzsöli az intim gyanta utáni érzékeny bőrt.

A szőrszálak a gyantázandó területen kb. 1 cm hosszúságú legyen. Bár van, amikor rövidebb szőrszálakat is meg tud fogni a gyanta. Az sem jó, ha túl hosszúak a szőrszálak (első gyantázáskor jellemző), hiszen a gyanta lassú felkenése, kellemetlenséget okozhat. Javasoljuk, hogy ilyenkor vagy géppel told le, vagy ollóval szedj le a hosszúságából.

Ne használj testápolót, olajakat, krémet aznap. Ennek az az egyszerű oka, hogy a zsíros szőrszálakat nem fogja meg rendesen a gyanta. Ilyenkor a kozmetikusunknak nehezebb a dolga, illetve Neked is több kellemetlenséget okoz.

Kérdésként szokták feltenni és sokan ódzkodnak is tőle, hogy amikor megjött, eljöjjenek-e intim gyantáztatni. Ez minden nő életéhez hozzátartozik, és sokunk rendszertelenül menstruál. Arra bátorítunk Téged, nyugodtan gyere, hiszen tampon használatával teljesen megoldható az intim területek gyantázása a „nehéz napokon” is. Intim törlőkendő használatára is lehetőség van kezelés előtt, hogy még véletlenül se érezd magad kellemetlenül!

A gyantázást követően a bőrirritáció, gyulladás elkerülése végett nem ajánlott a szauna, szolárium használata, a napozás, illetve az erőteljes izzadással járó mozgás. Intim gyantáztatás után közvetlenül nem ajánlott az intim együttlét sem.

… és végül kérlek

Ne érezd magad kellemetlenül. Sokatokban felmerül a kérdés, hogy ilyenkor vajon mit „figyel” a kozmetikus. Hidd el, semmit. Neki ez a munkája, természetesen kezeli a számodra „kínos” helyzetet. Ő a bőrfelületet figyeli amit kezelnie kell. Nem vagyunk egyformák, „ott sem”, és ez így természetes. A kezelés előtt egyedül levetkőzhetsz a kezelőhelyiségben, biztosítunk számodra puha pamutruhát, vagy egyszer használatos bugyit, amit a gyantázás után eldobhatsz. De természetesen dönthetsz úgy, hogy a saját bugyidban gyantáztatsz, félrehúzva itt-ott (ezekben a mozdulatokban a kozmetikusunk segítségedre lesz). Lehetőség van bugyi nélküli gyantázásra is. Mi alkalmazkodunk Hozzád!

Szóval gyere, bátran próbáld ki. Hidd el meg fogod szeretni! 🙂

Ha bármilyen kérdésed van a témával kapcsolatban tedd fel bátran akár a blogbejegyzés alatt, akár telefonon vagy személyesen is érdeklődhetsz! Gyere bátran intim gyantáztatni a Lilaakác Gyantaszalonba, kozmetikusaink szeretettel várnak Téged!

Kövess minket a facebook-on is!

Lilaakác Gazdagrét

1118 Budapest, Kaptárkő u. 5.

Nyitva tartás:
hétfő – péntek: 10:00 – 20:00
szombat: 9:00-18:00
vasárnap: zárva

tel.: +3670 327 8723
e-mail: szalon@gazdagretlilaakacgyanta.hu

Tovább »

Lilaakác BELVÁROS

1077 Bp. Wesselényi u. 2.

Nyitva tartás:
hétfő – péntek: 11:00 – 20:00
szombat: 10:00 – 18:00

tel.: +3670 620 2504
e-mail: szalon@belvaroslilaakacgyanta.hu

Tovább »

Lilaakác RÁDAY

1093 Bp. Ráday u. 23.

Nyitva tartás:
hétfő – péntek: 11:00 – 20:00
szombat: 10:00 – 18:00

tel.: +3670 424 2473
e-mail: szalon@radaylilaakacgyanta.hu

Tovább »